Căderile dese de curent în zona rurală reprezintă un disconfort și un adevărat stres pentru locuitorii de la casă. Generatoarele de curent sunt soluția cea mai potrivită pentru astfel de cazuri, în special atunci când ai multe aparate consumatoare de energie electrică (becuri, frigider, T.V., aspirator etc.) sau în cazul în care iarna te prinde cu lucrări neterminate și ai nevoie de alimentare pentru sculele și utilajele electrice.

        Un aspect important de care trebuie ținut cont atunci când se achiziționează un generator electric este tipul de combustibil folosit: motorină, benzină, GPL.

        Pentru uz casnic și/ sau aparate de bricolaj, se recomandă generatoarele monofazate, iar pentru alimentarea motoarelor trifazate de mare putere și consum industrial sunt recomandate cele trifazate. Pentru a folosi ambele categorii de dispozitive, tot generatoarele trifazate sunt cele mai potrivite, cu condiția să se verifice dacă acestea pot susține consumatorii monofazați din circuit.

        Eurotech îți recomandă două generatoare Pramac cu GPL care se încadrează perfect în necesitățile gospodăriei tale, fiind dotate cu suport pe roți pentru o manevrabilitate ușoară: generator de curent cu GPL PRAMAC LP3200 și GPL PRAMAC LP6200.

        Cele două generatoare sunt dotate cu un motor puternic, ușor de alimentat cu butelie standard GPL.

        Sunt prevăzute cu un spațiu special pentru introducerea buteliei în siguranță, generatorul oferind posibilitatea de a stoca butelii pline pentru perioade lungi de timp.

        Generatorul Pramac GPL LP3200 este complet echipat cu panou de control cu un display digital, 2 prize schuko 230 V IP 44, AVR. Dezvoltă o putere maximă de 3kW și opțional butelie GPL sau panou manual pentru transferul de sarcină, prezintă o fiabilitate sporită în timp.

        Generatorul Pramac GPL LP6200 este complet echipat cu panou de control ce deține un display digital, 2 prize schuko 230 V IP 44, priza CE, AVR. Dezvoltă o putere maximă de 6,2 kW și opțional butelie GPL sau panou manual pentru transferul de sarcină, prezintă o fiabilitate sporită în timp.